Condicions d'ingrés i proves de nivell:

Confirma el nivell del Curs i l'horari, descarrega el formulari, ompla les dades i presenta'l a l'escola. També pots Registrar-te online: des de la secció d'abaix, envia el teu correo, nom i cognoms, telèfon mòbil, idioma, nivell i horari. Rebràs la confirmació d'inscripció al teu correo.

Si ja has estudiat l'idioma abans, et convalidarem els coneixements consolidats. Pots avaluar el nivell d'Anglès segons el Programa Cambridge English, des de la secció Tests de més abaix. 

Si ho prefereixes també pots fer una prova oral venint a la nostra escola. Perquè et donin l'horari de les proves truca al 972 351 442 o escriu al whatsapp 659 550 661 o al correo: in@lingua.cat

 
 
 
 

 

Sol·licita informació o Registra't online des d'aquí, envia el missatge: nom i cognoms, telèfon mòbil, idioma, nivell i horari. Rebràs la confirmació al teu correo. 

Test ràpid d'Anglès.

25 preguntes d'elecció múltiple, no hi ha temps límit. Respon a totes les preguntes i veuràs el resultat al final del test.

Test Teenagers, E.S.O.

25 preguntes d'elecció múltiple, no hi ha temps límit. Respon a totes les preguntes i veuràs el resultat al final.

Test Business. 

25 preguntes d'elecció múltiple.

Respon a tot i veuràs el resultat al final.

 

Política de Privacitat i Protecció de Dades:

idiomesLingua tracta les dades personals, facilitades directament pel propi interessat en el moment de contractar els nostres serveis, de forma confidencial.

Són exclusivament per gestionar a nivell organitzatiu, comptable, fiscal i administratiu, així com per informar sobre serveis relacionats amb la nostra activitat que puguin ser del seu interès.

Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, dirigint un escrit a info@idiomeslingua.com.